WORKOUT GEAR: de Moving Comfort Vixen Sport-bh

Enkele weken terug ontving ik een keurig plat pakketje van de postbode, een pakketje waar ik al van vermoedde dat dit pakketje mijn verwachtte sport-bh van www.kiesdejuistesportbh.nl zou bevatten. Mijn verwachtingen bleken terecht te zijn en met een grote glimlach haalde ik mijn eerste op maat geadviseerde sportbh uit de verpakking.

The looks versus Comfort

Tot voorheen bestond mijn bh collectie vrijwel alleen uit H&M, Nike, Only en Onzie –welke overigens allen waren uitgekozen eerder op de looks dan comfort- nog nooit eerder had ik een sportbh besteld waar ik echt blind op de pasvorm en functionaliteit af ging. Ik was dan ook laaiend enthousiast om de voor mij uitgekozen bh te testen.

RunningLau | MOVING COMFORT VIXEN SPORT BH MET RACERBACK

Gratis online Sportbh test

Na meerdere vragen te hebben ingevuld in de test en verschillende delen van mijn lichaam te hebben opgemeten bleek uit de test te komen dat de ‘Vixen Sport-bh’ mijn beste match was. Ook had ik tijdens de vragen de kans om mijn voorkeur qua design te geven. In feite werd mij gevraagd wat voor mij de ideale sport-bh zou zijn. Mijn ideale bh zou een mooi en standaard design hebben (zodat hij overal bij past), voldoende steun bieden (al is een beugel niet nodig met mijn cherrytomaatjes), comfortabel aan de huid aanvoelen en zweetabsorberend werken en vooral niet mijn borsten (of nouja, dat beetje wat er zit) platdrukken. Mijn vrouwelijke vormen wil ik eerder geaccentueerd hebben, in plaats van weggedrukt tot één grote rare bult. Kiesdejuistesportbh.nl beweerde dat de Vixen Sport-bh mij hierbij zou helpen. Challenge accepted!

Kenmerken van de Vixen sportbh

De website omschrijft de sport-bh als volgt: ‘hij is stevig, sportief en vrouwelijk tegelijk. Coupenaden geven vorm aan de cups zodat je borsten benadrukt worden in plaats van dat ze worden platgedrukt. De zachte padding zorgt voor extra volume en geeft een kleine lift. Je tepels blijven mooi achter de vulling verborgen en het mooie laag uitgesneden decolleté benadrukt je fraaie kleine borsten nog eens extra. Zo kom jij op je mooist tot je recht! Metaal of andere harde materialen zul je in de Vixen niet aantreffen, dus hij is ideaal bij grondoefeningen of op fitnessapparatuur. De Vixen heeft bovendien een racerback, wat een optimale bewegingsvrijheid voor je armen en schouders garandeert. RunningLau | MOVING COMFORT VIXEN SPORT BH MET RACERBACK

Trainen voor de Dam tot Damloop

Extra volume en een kleine lift terwijl hij toch de optimale bewegingsvrijheid geeft. Dat klonk mij goed in de oren. Zoals jullie inmiddels weten ben ik al maanden aan het trainen voor de Dam tot Dam die eind deze maand dan ook eindelijk mag plaatsvinden. En wat is een betere manier dan het testen van de bh tijdens mijn Dam tot Dam training zelf? Er stond ditmaal 15 kilometer op de planning, waarbij ik mijn nieuwe vriend, de Vixen Sport-bh, maar al te graag aan mijn zijde wilde hebben. Sommigen van mijn oudere bh’s gaan na wat kilometers schuren, anderen zijn net ietwat te strak of juist te losjes- ik was maar al te benieuwd naar wat deze bh mij te brengen had. Tijd om de uitdaging aan te gaan!

Tijd om in actie te komen

De bh ging vrij gemakkelijk aan en voelde stevig aan. Wel voelde de band wat krap rond mijn romp waardoor hij iets op mijn maag drukte, al kon dit ook gewoon even een kwestie van wennen zijn. Ik bekeek mijn netjes opgeborgen borsten in de spiegel. Zag er goed uit, al zeg ik het zelf. Ook na het aantrekken van mijn shirt had ik nog vormen- het oogte als een normale bh maar dan met het comfort van een sport-bh. Ideaal! Tijd om in beweging te komen.

RunningLau | MOVING COMFORT VIXEN SPORT BH MET RACERBACKTegen de tijd dat ik buiten stond (je kent het, het GPS signaal vangen kan soms eeuwen duren) had ik niet eens meer door dat ik de bh aanhad, laat staan dat hij strak zat. Tijdens het hardlopen voelde de bh fijn aan: stevig maar zacht. Hoewel ik mijn hele run genoeg had om over te klagen (‘Hoe lang moet ik nog?’,’Mijn benen doen zéér’,’Ik ben zo móéé’) was er niets over mijn borsten op te merken. Na de volle 15 kilometer zaten die nog steeds waar ze moesten zitten en had ik geen vervelende schuurplekjes noch irritatie.

Favoriet!

De Vixen behoort nu zeker tot één van mijn fijnste- en zeker tot mijn elegantste- sport-bh uit mijn collectie. En dat zijn er nogal wat. Een erg fijne aankoop, naar mijn mening. Ik kan de Vixen Sport-bh zeker aanraden aan al mijn andere #teamsmallboobs vriendinnen.

Comfort & looks!

De Moving Comfort Vixen Sport-bh is aan de prijzige kant, maar de kwaliteit die ertegenover staat is het naar mijn mening meer dan waard. Je kunt de bh aanschaffen voor €59,95 op http://www.kiesdejuistesportbh.nl/.

Liefs,
Lau

www.runninglau.com
Instagram: runninglaucom
Facebook: facebook.com/runninglau
Tumblr: runninglau.tumblr.com

Anita, sportbh deskundige over de Comfort Vixen Sportbh

‘Ook kleine borsten hebben belang bij goede ondersteuning tijdens het sporten. Maar je wil ze niet platdrukken, je wil ze juist benadrukken. Mogen er bovendien geen harde onderdelen in zitten? Dan is de Vixen van Moving Comfort een goede keus voor jou.’

Lees hier alle informatie over de Vixen Sportbh >>
Wil jij ook een gratis sportbh advies? Ga naar de test >>

MOVING COMFORT VIXEN SPORT BH MET RACERBACK

Share Button