Blogs per merk

Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeftes op het gebied van sportbeha en sportondergoed. Daarom testen wij verschillende sportbh’s tijdens onze sport en schrijven daar graag over. Klik op het logo om de blogs en reviews te lezen.

moving-comfort-sportbh-sportbhblog anita Sportbh Sportbhblog Berlei Sportbh Sportbhblog.nl
Als het aan Moving Comfort ligt, is de wereld kleurrijker dan wit, zwart en huidskleur. Dit merk blinkt uit in stijlvolle ontwerpen, uitgevoerd in hippe kleuren.
De troef van Anita zit in de toepassing van bijzonder effectieve en huidvriendelijke materialen. Luchtige mesh (netstof) zorgt voor optimale ventilatie en de zachte microfiber badstof voering in de cups wordt zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen. Berlei is koploper in innovatieve technieken. Kleine steunpaneeltjes worden door middel van ultrasoon lassen met de binnenste en buitenste cup-laag versmolten. Dat geeft ultieme stevigheid, maar dan zonder naden of randjes.
freya-sportbhblog panache-sportbh-sportbhblog pure-lime-sportbhblog
Speerpunt van Freya is maximale schokdemping. Stevige en stugge stoffen houden je borsten onverstoorbaar op hun plaats. Het merk heeft bovendien een budgetmodel: de Active.
Uniek aan Panache is de verwerking van de padding, die doorloopt tussen de cups en tot in de onderband. Dit biedt zoveel vorm en steun dat beugels niet nodig zijn, de onderband met geen mogelijkheid meer kan omklappen en de borsten goed van elkaar gescheiden blijven. Purelime legt voor de kleine tot middelgrote cupmaten de nadruk op comfort. De bh’s zitten zó comfortabel dat je ze de hele dag probleemloos kunt dragen.
sportjock-kiesdejuistesportbh triaction-trumph-sportbhblog ulla-sportbh-sportbhblog
Sportjock is de enige sport bh-fabrikant die geen bh’s maakt! Als het om bounce-reductie gaat, zoekt Sportjock de oplossing in tops waarbij de borsten door de elasticiteit van het materiaal op hun plaats gehouden worden. De modellen zijn geheel vrij van sluitingen of andere harde onderdelen.
Wat Triumph betreft moet een sport bh bijdragen aan vrouwelijkheid. Bovendien verlijmt Triumph de naden in plaats van ze te stikken, waardoor scherpe randjes of richeltjes vermeden worden. Het Duitse familiebedrijf Ulla heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van bh’s speciaal voor vrouwen met grote cupmaten. Als het gaat om ondersteuning en comfort voor een volle boezem, dan is Ulla onovertroffen.
Share Button