Berber Bergsma

Ik ben sinds drie jaar fanatiek triathlete, waardoor ik 15u per week zwem, fiets, loop of aan corestabilitytraining doe.

Berber Bergsma SportbhBloggerPersoonlijk

Ik ben Berber Bergsma, 25 jaar en geboren en getogen Friezin.

Sporten

Ik ben sinds drie jaar fanatiek triathlete, waardoor ik 15u per week zwem, fiets, loop of aan corestabilitytraining doe. Vorig seizoen startte ik met mijn team Trimeiden in de Lotto Eredivisie (korte triathons), maar in oktober heb ik het roer omgegooid. In juni 2015 heb ik mijn eerste Ironman 70.3 (halve triathlon, 2km zwemmen 90 fietsen en 21km lopen) gefinished, dat smaakt naar meer! We trainen dus rustig verder. Naast het trainen werk ik fulltime als fysiotherapeut.

Sportbh’s

In de afgelopen maanden heb ik heb verschillende sportbh’s geprobeerd; van Freya, Anita, Shock-absorber, tot VictoriasSecret en Nike. Ieder merk heeft zo z’n voor- en nadelen. Ik heb altijd al relatief grote borsten gehad; en ben ondanks al het sporten bedeeld met een 65E. Mede daar door is voor mij een sportbh dus nog steeds zeer noodzakelijk! Tijdens mijn sportieve activitieten, maar ook in mijn actieve werk houd ik ervan een goede bh te dragen.

Het lijkt me daarom leuk sportbh’s te testen en erover te bloggen om mijn ervaringen te delen met anderen. De sportbh, die soms als ‘een vervelend saaie luxe’ wordt gezien in de kledingkast, kan in Nederland wel een nieuwe boost gebruiken!

berber Bergsma

 

 

Share Button