De mooie rode Berlei sportbh in de Stong Viking Brother Edition

Geschreven door: Marieke van Horssen.

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Spelen in de modder! Ditmaal de Strong Viking Brother Editie in Spaarnwoude. Het beloofde een mooie dag te worden. Een geweldig gebied om te kijken hoe shock-proof mijn nieuwe BERLEI sportsetje van Kiesdejuistesportbh.nl is.

Berlei Sportbh Strong Viking Marieke van HorssenNieuwe sportbh maat

Doordat ik zo aan het afvallen ben is het belangrijk dat ik een goede bh heb. De vorige bh’s waren allemaal iets aan de grote kant geworden. Daarom had ik de Online Sportbh-test nogmaals gedaan, om er achter te komen welke maat voor mij nu het beste is.

online sportbh testAnita adviseerde een maat, maar omdat ik best eigenwijs ben dacht ik dat ik beter een maat kleiner kon nemen. Helaas, de omvang was prima, maar de cupmaat was iets te klein. Dus heb ik de bh terug gestuurd en binnen een paar dagen lag daar de goede maat op de mat.

De Berlei sportbh

De BERLEI bh kun je op 2 manieren dragen. Met rechte bandjes of met de banden gekruist op de rug (raceback). De laatste optie geeft naar mijn idee net een beetje meer steun.

BERLEI SPORT BH MET BEUGEL B4915 IN ROODComfort

Het belangrijkste van een sportsetje is dat het natuurlijk comfortabel zit. Alles moet wel op zijn plaats blijven zitten. Of je nu rent, klimt of op je buik over de grond aan het tijgeren bent. Ik vind het ook belangrijk dat het snel droogt. Helemaal bij een sport, zoals obstaclerunning, waar je regelmatig door het water en of door de modder moet. Hoe langer het nat blijft hoe groter de kans dat je het koud krijgt of dat je koud blijft.

strong4-strong-viking-brother-edition-marieke-van-horssenBERLEI SPORT BH MET BEUGEL B4915 IN ROODDe looks

Dit setje er heel erg leuk uit! Het kleur die ik mag testen is rood met een roze binnenkant. De stof is heerlijk zacht. En eigenlijk te mooi voor een sportbh, die ‘hoort’ namelijk wit of zwart te zijn. Gelukkig is deze tijd voorbij en mogen deze bh’s gewoon gezien worden. Helemaal als je daarna ook nog alle modder van je af moet spoelen. Met de BERLEI set heb je gewoon het idee dat je in je bikini staat. De bandje zijn lekker breed, zodat ze geen pijnlijk gevoel op je schouder geven. De cups zijn zacht en hebben aan de binnenkant een extra versteviging. Wat het dragen ervan alleen maar fijner maakt.

Het BERLEI broekje zit ook prima. Kruipt niet omhoog of zakt af. Plus dat het tijdens een Obstacle race een extra bescherming is op je billen. Je moet dan af en toe toch naar beneden glijden in de modder of over balken schuiven.

Strong Viking Brother

Deze aflevering stond in het teken van samenwerken. Dus, dat je elkaar moet helpen om over de obstakels heen moet helpen. We waren met een groep nieuwelingen die nog nooit zo iets gedaan hadden. En ze vielen gelijk met hun neus in de boter……. Eh modder ;).

BERLEI SPORT BH MET BEUGEL B4915 IN ROODHet parcours

Het had de dagen ervoor flink geregend, waardoor het behoorlijk zwaar zou worden. Het andere nadeel was, dat wij pas om 15:00 gingen starten. Daardoor was het parcours al helemaal vertrapt was door de vele deelnemers die eerder gestart waren. Je kon bijna niet meer normaal kon lopen. Het was met recht een modder race.

Doordat we met een redelijk grote groep waren, en het niveau verschil best groot was, moesten we af en toe best lang op elkaar wachten. Dat is niet erg, want daarvoor doe je het ook met elkaar. De kans op afkoelen was daardoor wel erg groot, helemaal als je de juiste kleding niet hebt. Katoen is daarbij echt dramatisch.

Mijn mooie en goede sportsetje was dus extra dan welkom. Koude billen en borsten heb ik niet of nauwelijks gehad.

BERLEI SPORT BH MET BEUGEL B4915 IN ROODElkaar helpen

Ook hier heb ik mijn grenzen weer kunnen verleggen. Ondanks dat het tempo niet zo hoog lag. Ik merkte dat ik al iets meer handigheid aan het krijgen ben om over de muurtjes heen te komen. Wel met hulp. Er is altijd wel een vriendelijk meneer in de buurt die je een pootje wil geven om er over te komen.

Deze keer had ik zowel mijn vriend als mijn zoon mee om mij erover heen te krijgen. Wat een luxe! Ook bij het touw over het water waar je aan moet hangen om erover heen te komen. Waarbij je in apenhang naar de overkant moet komen. Het liefste natuurlijk zonder in het water te vallen. Bij de Dirtmaniacs had ik het door de file die ervoor stond niet eens geprobeerd. Bij de Mudmasters ben ik na 1 meter in het water gevallen. Maar zaterdag ben ik toch zeker een meter of 5 verder gekomen. Weer een stapje verder!

Spannend

Waar ik ook best tegenop zag was de waterbak met een hek erover. Gelukkig was het water niet zo heel diep. En voelde je onder je de bodem van de bak. Maar het idee dat ik niet weg kan vind ik niet zo heel erg fijn. Ook dit obstakel heb ik gedaan. Dat geeft toch altijd weer een lekker gevoel.

strong-strong-viking-brother-edition-marieke-van-horssenWerk & sportbh

Op mijn werk loop, sta en til ik best veel. Daarbij vind ik het ook fijn om een goede bh aan te hebben. Aangezien de BERLEI zo lekker zit en er totaal niet uitziet als een saaie sportbh heb ik er nog 1 bij gekocht. Een mooie zwarte met een lila binnenkant. Deze heeft sportbhblogger Anita ook al getest. Lees hier haar blog.

Ook met je werk is het belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Je trekt al goede schoenen aan, zorgt ervoor dat je houding goed is, dus waarom geen goede bh? Helemaal als je veel beweegt op je werk. Dan is het toch eigenlijk ook een soort van sport.

EXTRA AFBEELDINGEN VAN DE BERLEI SPORT BH MET BEUGELConclusie

Kortom het is weer een heerlijk bh. Omdat de cups wel heel erg zacht en soepel zijn vroeg ik me wel af of de Berlei sportbh genoeg steun zou geven, maar uit alles blijkt dat de steun die je moet hebben perfect was. Zelfs in de rare situaties waarbij je bij een obstakel race je kan bevinden. Dus naar mijn idee een top bh!!!

Anita, sport bh deskundige

‘De rode Berlei met beugel heeft alles wat je je kunt wensen: ultiem support, een stevige beugel, satijnzacht materiaal, mooie vrouwelijke naadloze cups en een sprankelend rode kleur. Zijn enige nadeel? Er blijft niets meer te wensen over!’

Koop deze sportbh nu met 10 euro korting!

BERLEI SPORT BH MET BEUGEL B4915 IN ROOD

Share Button