De Anita Extreme Control: geslaagd voor vier testen!

Geschreven door: Marieke van Horssen.

Anita Sportbh Extreme ControlDeze keer mag ik de Anita Sportbh, de Extreme Control testen. In eerste instantie had ik zoiets van ‘Mwah ik weet het niet… Ziet er niet heel stevig uit’, want ik heb over het algemeen bh’s die wat dikker zijn, beugels hebben en het liefste een racerback. Deze had dat allemaal niet. Dus een mooie uitdaging om me te overtuigen.

De eerste test: crosstraining

De eerste test was op maandag avond bij mijn wekelijkse crosstraining les. Deze bestond uit heel veel verschillende bewegingen. Touwtje springen, de snake (dat is een dik touw wat je aan de muur vast maakt en dan golfbewegingen mee maakt). Met een zware bal tegen de muur gooien. Met een zware hamer op een tractorwiel slaan (hierbij beweeg je je armen heel snel, en is het dus ook fijn dat je bh op zijn plaats blijft zitten). Dit was zeer zeker het geval. Ook de support die mijn borsten hadden was goed.

De tweede test: hardlopen

ANITA SPORT BH - EXTREME CONTROL Test twee van de Anita Sportbh, de Extreme Control was een rondje hardlopen. Het was die dag best koud en er stond veel wind. Normaal heb ik dan altijd als ik terug kom twee koude borsten. Nu niet! Hij zat goed, zonder bandjes die van hun plaats gingen. Ook mijn hartslag meter bleef goed onder de onderste rand van de bh zitten. Hierbij had ik nu ook geen last van beugels, die nog wel eens in de weg willen zitten.

De derde test: krachttraining

ANITA SPORT BH - EXTREME CONTROLOok deze viel goed uit. Hier dezelfde ervaring als bij de crosstraining. De bh zat goed, stevig. Er zaten bij de oefeningen geen beugels in de weg. Ook wanneer ik op mijn rug lag voor bv het bankdrukken had ik totaal geen last van de sluiting. De haakjes prikten niet in mijn rug.

De vierde test: naar mijn werk

Mijn werk bij een farmaceutische groothandel bestaat uit veel bewegen en tillen. Daarbij is een goede bh een must. Ik heb hier ook vaak de Berlei sportbh aan. Maar de Anita Sportbh, de Extreme Control blijkt ook een super bh te zijn om in het dagelijkse leven aan te hebben zonder dat je aan het sporten bent.

Nu de ultimate test

ANITA SPORT BH - EXTREME CONTROLDe Mud Masters van afgelopen 8 maart. Deze editie is altijd erg koud. Het water is ongeveer een graad of 4. Gelukkig hadden we ook dit jaar weer enorm veel geluk met het weer. De zon scheen, alleen was de wind nog best gemeen koud. Wat voor deze race erg belangrijk is, is de kleding. Kleding moet snel drogen, beschermen en warm zijn. Lastig hoor. Ook een bh is hier erg belangrijk. Je borsten worden over het algemeen niet snel warm als ze eenmaal koud zijn. De doorbloeding is hier over het algemeen niet zo goed.

De Anita Sportbh, de Extreme Control bleek snel te drogen, dit komt denk ik omdat de stof niet zo heel dik is. Hij hield weinig water vast. De bandjes bleven bij alle obstakels goed zitten. Hij verschoof niet. Bij het op de kop hangen in het net bleven de borsten ook goed op zijn plaats zitten.

 

 

Wat ik ook als een voordeel heb ervaren, is dat de bh redelijk makkelijk uit gaat. Helemaal in vergelijking met andere sport bh’s is dit echt een groot pluspunt. Vooral als mijn handen erg koud waren, en de stof en lichaam nat zijn, dan wil het nog wel eens gebeuren dat ik mijn bh amper uit krijg. Gelukkig kreeg ik hem makkelijk uit, zodat ik me ik me snel kon afdrogen en warme kleding aan kon trekken.

ANITA SPORT BH - EXTREME CONTROL

In het kort samen gevat

Het is een prettige bh, die makkelijk aan en uit te trekken is. De bh geeft genoeg steun, zowel bij rechte- als bij draaiende bewegingen. Ondanks dat ik vooraf nogal kritisch was, zit de bh enorm goed en is de stof sneldrogend. Eigenlijk alleen maar pluspunten!

ANITA SPORT BH - EXTREME CONTROL

ANITA, SPORT BH DESKUNDIGE:
‘De moderne vrouw wil actief sporten en bewegen met een ultieme fixatie voor haar borsten. Maar haar borsten willen lekker in de watten gelegd worden. Ze wil dus twee uitersten bij elkaar, liefst in een hip model. Laat dat met de Anita Extreme Control nou kunnen!’

Anita Extreme Control

Share Button