Het vervolg na ‘De bekentenis’ van Bianca

Een paar maanden geleden schreef Bianca eerlijk dat ze niet meer sportte. De motivatie ontbrak. Aan het einde van haar blog konden we lezen dat ze het sporten weer voorzichtig had opgepakt en daarna absoluut de intentie had om ermee door te gaan. Is dat gelukt? Lees snel verder in haar nieuwe blog.

Geschreven door Bianca van Brakel-Leijs. 

Ik ben heel blij aan jullie te kunnen te vertellen dat ik me aan mijn eigen belofte heb gehouden. Om heel eerlijk te zijn geloofde ik er niet helemaal in dat het me ging lukken weer te gaan sporten. En er vooral weer zo veel lol in te hebben.

Bianca test de Panache | SportbhBlog.nl

Een Proloog

Wat ik nu ga vertellen is heel persoonlijk. Maar waarschijnlijk ook heel herkenbaar voor een hoop mensen. Daarom kan ik het vast wel met jullie delen. We hebben het er allemaal bijna niet over. Maar het is er wel. Verdriet! En het doet echt wel wat met je.

Iets meer dan een jaar geleden is mijn moeder binnen een hele korte tijd overleden aan een behoorlijk uitgezaaide vorm van kanker. In het begin functioneerde ik nog helemaal prima, dacht ik. Stopte ik mijn gevoel weg en ging ik gewoon door. Maar steeds vaker kon ik niet meer genieten van de dingen waar ik normaal zo veel zin in had.
Zelf had ik het niet zo in de gaten. Maar dat bezige persoontje wat ik normaal was veranderde langzaam in iemand die nergens zin meer in had. Tot de bank mijn beste vriend was en de stilte de plek waar ik me op mijn best voelde.

Mijn conditie ging achteruit, mijn gewicht omhoog. Steeds meer vrienden vonden het jammer dat ik niet meer langskwam of wat liet horen. Er moest echt wat gaan veranderen want zo was ik echt niet meer gelukkig. Nu zeg ik niet dat het makkelijk is geweest om te doen. Maar ik heb mezelf echt gedwongen om weer de dingen te gaan doen die ik voor deze tijd ook deed. Of ik nu zin had of niet.

Daar starten mijn vorige blog: De DynamiX star SportBH: De bekentenis van Bianca. Ik ging de drempel weer over van de sportschool. Na die drempel ben ik niet meteen weer volle bak begonnen. Er waren meerdere start pogingen nodig om er weer een beetje in te komen. Is ook wel zo eerlijk om dat dan te vertellen.

Sporten met de Panache sportBH

Er is nu een groot verschil met de tijd voor deze periode sporten. En dat is dat ik nu samen sport. Een vriendin van mij zocht een sportmaatje. Echt ideaal want ik als bankhanger kreeg zo een stok achter de deur om ook in de avond gezellig te gaan sporten. Ook mijn kinderen gaan graag naar de sportschool waar er opvang voor ze is. Van hun mag ik dan ook echt niet overslaan. Ook vinden ze het super leuk om me te helpen met het klaarleggen van de gewichten (zodra ze het niet meer zien gaat de helft er meteen weer af). Nu ga ik al een tijdje weer een avond en twee ochtenden sowieso sporten. En het is nog gezellig ook.

Bianca test de Panache | SportbhBlog.nl

Tijdens deze sporttijd heb ik natuurlijk ook een sportBH gekregen om te mogen testen. Eerst heb ik natuurlijk geprobeerd of de Panache sportBH met beugel een beetje bankwaardig was ;). Op de bank zit hij heerlijk! Maar gelukkig kom ik daar inmiddels ook wat gemakkelijker vanaf.

Bianca test de Panache | SportbhBlog.nl

Ik heb hem een tijdje aangehad tijdens alles wat ik aan sport deed. Ik ben er mee gaan skaten, hardlopen, heb mijn cardio op de sportschool er mee gedaan. En natuurlijk mijn bodypump. Een grote plus aan de Panache sportBH is, dat wanneer ik een liggende oefening doe, mijn borsten gewoon op z’n plaats blijven. In plaats van in spiegeleieren te veranderen.

Conclusie

Omdat ik de Panache sportBH een hele tijd gedragen heb moest ik hem natuurlijk ook regelmatig wassen. Ik gebruik altijd een netje en een handwasprogramma op mijn wasmachine. Al word natuurlijk aangeraden echt op de hand te wassen. En ik moet zeggen, zelfs na een groot aantal keer wassen ziet de Panache sportBH er nog als nieuw uit.

Nog een grote plus is dat hij lekker zit. De klip om er een racerback van te maken werkt goed en blijft prima zitten. Zelf vind ik dat bij deze sportBH minder prettig maar dat is persoonlijk.

Ikzelf voel me een stuk beter en sport weer met enige regelmaat. En krijg er ook steeds meer zin in. Zoals eerst voelt het niet goed een keer sporten over te slaan. En daag ik mezelf weer lekker uit. Voor mij is het waar, sporten is niet alleen goed voor je lijf. Je voelt je er ook mentaal een stuk beter door.

ANITA, SPORT BH DESKUNDIGE

‘De Panache met beugel heeft alles wat je je kunt wensen: ultiem support, voorgevormde cups met padding, een stevige beugel, zacht materiaal en mooie vrouwelijke naadloze cups. Zijn enige nadeel? Er blijft niets meer te wensen over!’

>> Bekijk de Panache Sportbh mét beugel (getest door Bianca)
>> Bekijk de Panache Sportbh zónder beugel
>> Doe de vernieuwde gratis Online SportBHTest!

Panache sport bh 5021

Share Button