De DynamiX star SportBH: De bekentenis van Bianca

Geschreven door: Bianca van Brakel-Leijs.

Bianca | Sportbhblog.nlIk als, zoals ik het zelf voel, sporter. Als persoon die gemakkelijk 3 tot 4 keer in de week met veel plezier ging sporten. Het is mij gebeurd. Dat waarvan ik dacht dat het me nooit zou gaan gebeuren. Dat wat ik voor watjes vond, voor de niet-doorzetters.Wat is dat dan, zou je kunnen denken? Ik sport niet meer. Het is misschien voor meer mensen herkenbaar. Langzaam aan kreeg ik het druk. Ik begon naast mijn baan mijn eigen bedrijf Kuss Design Sieraden.

Ik sloeg een keer sporten over. Ik had geen tijd om moe te zijn, geen tijd om met spierpijn rond te lopen. En in de avond sporten, wat ik toch al niet graag deed, was helemaal uit den boze. Ik wilde nog iets uitzoeken op de computer zonder kinderen om me heen. Wilde die ene bestelling toch vandaag doen. Of eindelijk toch eens een keer lekker op de bank hangen en tv kijken.

 

Zijn alle excuses al een beetje geloofwaardig? Want ik heb er nog een hele boel meer.

Nog wat excuses

Eerst was het de drukte. Het niet zo handige rooster met de feestdagen. Die ene keer de les overslaan werd twee keer. Een week… Een maand… En inmiddels sport ik dus echt al een maand of drie niet meer. En ik weet dat sporten fijn is. Ik hou van sporten. Na het sporten heb je ook een heerlijk gevoel van voldoening. Je bent strakker en hebt meer energie. Ik weet het allemaal. Maar waarom ga ik dan niet? Ik voel me echt schuldig wanneer ik niet ga. Voel inmiddels mijn kleding al wat strakker zitten. Maar de denkbeeldige drempel is al best weer hoog.

Nu heb ik mezelf beloofd “geen excuses”. Ik weet, of hoop, dat zodra ik weer in het ritme kom ik er weer van geniet. Mijn idee was om voor deze blog het squashen eens te gaan proberen. Maar ik denk dat ik toch maar “veilig” ga beginnen met een rondje fitness. Spierpijn krijg ik er toch wel van.

Ik word blij van de Dynamix Star sportBH

Wat ik wel geheel zie zitten is de Dynamix Star sportBH. Ik hou van BH’s met een sportrug. En deze beloofd niet alleen gemakkelijk aan en uit te gaan. Hij gaat ook echt gemakkelijk aan en uit. Ik heb de pauwblauwe variant. Niet alleen de kleur vind ik erg mooi maar ook de structuurtjes in de stof vind ik er erg stoer uitzien. Je ziet er al uit als iemand die weet waar ze mee bezig is zonder nog begonnen te zijn met het sporten zelf. Vanaf het plaatje dacht ik dat het een dikkere stof was waar de sportBH van gemaakt is. Of met een vulling. Dit is niet zo. Het lijkt een heerlijk ademende stof.

anita-dynamixstar

En daar ga ik…

De denkbeeldige drempel. Ik ga hem nu over…. Ik loop de sportschool binnen en alles ziet er nog bekend uit. En er is geen echte drempel. Zouden ze dat expres gedaan hebben? Niemand kijkt raar of zegt er iets van dat ik al zo lang niet meer ben geweest. Gelukkig maar, dat was een van de dingen waar ik tegenop zag. Omdat ik thuis al ben omgekleed kan ik vrijwel meteen starten.

Ik begin met een kwartier fietsen. Gewoon om er even in te komen. Dan een half uurtje hardlopen. Laat het zweten maar beginnen! De Dynamix Star sportBH blijft lekker zitten en voert het zweet goed af en schuurt niet. Eigenlijk ziet de sportHB er stukken beter uit dan ik na een emmertje zweet. Nog wat buikspier oefeningen, krachttraining en een coolingdown in super slowmotion stand, zit het er weer op voor mij. En ik voel me heerlijk. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Misschien heb ik morgen of overmorgen even last van spierpijn. Maar gaan voelt stukken beter dan thuisblijven. En ik beloof, mijn volgende blog, schrijf ik weer als iemand die weer met regelmaat sport.

DE NIEUWSTE ANITA SPORT BH - DYNAMIXANITA, SPORT BH DESKUNDIGE
‘Het topmerk Anita heeft het wéér voor elkaar gekregen. De Momentum won in 2011 al de Red Dot Award. In 2014 werden ze opnieuw onderscheiden, maar nu met de fonkelnieuwe DynamiX.’

Meer over de Anita DynamiX Star Sportbh >>
Doe de gratis Online Sportbh Test >>

NOOIT MEER WORSTELEN MET EEN SPORTRUG!
We hebben een primeur! Een racerback die echt gemakkelijk aan en uit gaat! 
Anita Active presenteert de DynamiX met power-X back, een uitgekiende sportrug die de beweging van de borsten tot een minimum beperkt. Aan- en uittrekken is een fluitje van een cent dankzij het Easy On & Off systeem, een nieuw schouderbandsysteem dat speciaal door Anita werd ontwikkeld. Wil je zien hoe dit systeem werkt? Bekijk dan de video hieronder.

Share Button