Paracute springen met de Anita Momentum Sportbh

Geschreven door Marieke van Horssen. 

Deze keer mocht ik de Momentum sportbh uit testen. Een zwarte bh met een stoer uiterlijk. De bha heeft brede zachte banden over de schouders en de achterkant sluit zeer stevig op de rug. De band is met maarliefst vier haakjes te sluiten. Hij ziet er op het eerste oog dan ook stevig uit. De bh heb ik met verschillende sporten getest. Hardlopen, obstakel run, krachttraining, parachutespringen en crossfit.

Hardlopen en obstakel run

Hierbij vond ik hem niet zo stevig als dat hij er uitzag. Vond dat mijn borsten tijdens het lopen iets te veel bewogen. Ik houd nu eenmaal van een bh waarbij mijn borsten het liefste niet bewegen, dus ik ben hier ook wel heel kritisch op. Hij droogt wel snel op, wat dan wel een pluspunt is.

anita-momentum-met-beugel-sportbh-1

Krachttraining en crossfit

anita-momentum-met-beugel-sportbh-1Deze keer hadden we bij crossfit niet echt veel oefeningen waarbij je moest rennen dus hiervoor vond ik de Anita Momentum met beugel een prima sportbh. Tijdens oefeningen waarbij je op je rug moet liggen zitten de banden en de rugsluiting niet in de weg.

Ook de beugels zitten niet in de weg tijdens de oefeningen. Ze prikken niet in je borsten en dat zit natuurlijk fijn.

Parachutespringen

Tja waarom ook niet uitproberen als je uit een vliegtuig springt? 😉 Deze sportbh zit goed over je borsten heen, dus ze hangen er niet half uit om zo maar te zeggen. Daarom dacht ik ’s morgens bij het bepalen wat ik die dag aan zou trekken, ik pak deze bh. Ik moet hem toch op alle fronten uittesten.

Ik moet zeggen dat, of je nu op zijn kop hangt met een hoge snelheid, of rechtop staat … je borsten blijven door de Anita Momentum met beugel mooi op hun plek zitten. Het rare was dat het bewegen van je borsten hier wel mee viel. Oftewel hij zit erg lekker.

anita-momentum-met-beugel-sportbh-1

Mijn conclusie over de Anita Momentum met beugel

De sportbh zit goed bij medium impact tot licht high impact sporten, maar bij de high impact sporten zoals hardlopen vind ik de support bij mijn borsten iets te slap.

ANITA, SPORT BH DESKUNDIGE

‘Een high impact sport bh die wel beugels maar geen coupenaden heeft en die onzichtbaar is? Je vraagt nogal wat, maar hij is er wel. Je wilt de Anita Momentum met beugels (ook in huidkleur). De momentum met beugel houdt je borsten in vorm. Je borsten worden geheel van elkaar gescheiden voor een betere ventilatie en minder warm gevoel tussen je borsten. De cups van de Momentum sport bh zijn naadloos en gemaakt van hightech niet-elastisch, zeer stevig materiaal.’

>> Bekijk de Anita Momentum sportbh
>> Doe de gratis Online Sportbh test voor een gratis maat advies

Anita sport bh Momentum 5519

 

Share Button