Een mooie sportbh mag gezien worden toch?

Vanochtend was een ochtend waarop je echt niet in bed wilt blijven liggen. De lucht was blauw en de zon lachte iedereen tegemoet. Op z’n dag wil ik zo veel en zo lang mogelijk naar buiten.

Met het gezin op pad

Wandelen in het bos met de kinderenZodra we ons ontbijt op hebben gaan we lekker met z’n vieren het bos verkennen. Omdat het zo vroeg is, is het nog heerlijk rustig. We horen meer vogels dan dat we herkennen. Jorick en Nolan rennen lekker het pad op en neer en slepen alles wat ze kunnen vinden het bos door. We klimmen over boomstammen en springen in plassen. Kijken met belangstelling naar een hele grote naaktslak. En wanneer Nolan alleen nog maar kan zeggen dat hij opgetild wilt worden is het weer tijd om naar huis te gaan.

Dat wil ik ook!

MOVEMENT SPORT BH - Bestel er één, dan krijg je er twee!Op de weg terug zie ik overal mensen hardlopen. Een goed idee, dat wil ik ook. Na het sporten voel ik me altijd zo fijn. En even alleen naar buiten is ook meteen een korte break. Als moeder van twee kleine jongens moet je af en toe je momentjes alleen met twee handen aangrijpen. Dat gevoel zal waarschijnlijk iedere moeder wel herkennen. En nu kan ik ook meteen mijn nieuwe Movement sportbh en een nieuwe hardloop app testen.

Nadat dat ik Jorick en Nolan wat fruit heb gegeven trek ik mijn sportkleding aan. Mijn top schijnt wat door maar de bh is wit met een zwarte streep dus ik vind de combinatie wel mooi staan. Een mooie sportbh mag gezien worden toch?

Het is even koud maar nadat ik even heb gelopen is dat helemaal voorbij. Het is heerlijk buiten. Even niets anders dan ik, mijn gedachten en de weg. Het mooiste aan hardlopen. De app geeft duidelijk aan wat ik moet doen met op de achtergrond mijn muziek. Ook de bh doet het prima. Ik heb geen vervelend gevoel tijdens het lopen en achteraf heb ik ook nergens last van. Deze kan ik dus ook tijdens het hardlopen aan. Fijn want ik hou wel van afwisseling.

Ik heb niet eens door dat mijn training erop zit tot mijn app aangeeft dat ik de afstand voor vandaag bereikt heb. Zoals vaker ben ik dus nog een stukje van huis wanneer ik terug kan gaan lopen. Nu eens lekker onder de douche en bedenken wat ik verder nog ga doen vandaag.

Anita, sport bh deskundige, van KiesdejuistesportBH.nl: ‘Eén allround sport bh is niet genoeg. Als je een actief leven leidt, moet je je bh’s tegen elkaar in kunnen dragen om altijd verzekerd te zijn van een doeltreffende en aangename ondersteuning voor je borsten.’

Movement Sport BH

Eén allround sport bh is niet genoeg. Als je een actief leven leidt, moet je je bh’s tegen elkaar in kunnen dragen om altijd verzekerd te zijn van een doeltreffende en aangename ondersteuning voor je borsten.

Share Button