Tamara in actie met de Moving Comfort Juno sportbh

Geschreven voor Tamara. 

Na een drukke late dienst kom ik eindelijk thuis. Mijn lief liet mij, via app, al weten dat mijn pakketje bezorgd was. De nieuw te testen Moving Comfort sportbh!

Ik maak de veters los van mijn werkschoenen en mijn voeten zijn blij met de frisse lucht. Ik loop naar de keuken en schenk een glas rode wijn in. Het hele huis is inmiddels in diepe rust en ik geniet van deze momenten om alle drukte in de dienst te laten passeren. Met het glas wijn in mijn hand en het pakketje onder mijn arm loop ik naar de bank. Nu klinkt het alsof dat een heel eind lopen is, dat valt wel mee, maar het schrijft zo lekker weg :D. Opgekruld op de bank pak ik het pakketje uit.

Eerste indruk

Zoooo das best een heftige kleur die “sellery” maar superleuk voor de zomer. Het is ook wel veel sportbeha eigenlijk. Brede bandjes, gekruiste bandjes achter, dus vrije schouders, zachte cup, zeker geen laag uitgesneden sportbeha, geen cupnaden. Ik test direct het klittenband; Ja dat zit wel goed, het knettert echt als je de bandjes wil verstellen.

Eenmaal in de badkamer wil ik de de sportbeha direct passen. Oh jaaa…. gekruiste bandjes … YAK!! Uit ervaring met andere sportbeha’s weet ik dat zulke sportbeha’s lastig aan te doen zijn en je geheid staat de hannesen om de haakjes op de achterzijde nog dicht te krijgen. Daar heb ik nu echt geen zin in en ik gooi ietwat geïrriteerd, ook omdat ik moe ben, de sportbeha aan de kant. Gewassen en gestreken stap ik uiteindelijk moe in bed.

Omdat ik de volgende dagen ook moet werken, manlief en kids aandacht vragen en er allerlei vervelende huishoudklussen liggen te wachten duurt het een dag of 5 voordat ik echt de rust kan vinden om de sportbeha te passen en kritisch te beoordelen op pasvorm.

moving comfort juno sportbhblog 03

De kruisbandjes dus …. de sportbeha voelt wel elastisch. Ik trek hem aan over mijn hoofd en schud mijn borsten er in. Nu de haakjes aan de achterzijde. Terwijl ik me een kwartslag draai om de achterkant te kunnen zien in de spiegel zie ik ook dat het stukje stof waar de haakjes aan vast zitten, niet op spanning staan en ik realiseer me dat ik misschien de haakjes ook vóór het aantrekken kan dichtmaken.

Sportbeha weer uit, ik heb net gedoucht en het zweet breekt me aan alle kanten uit. Gelijk een goede test als je na het sporten bezweet bent. Het uittrekken gaat verrassend soepel. Ik maak de haakjes aan de achterzijde vast en zie dan ook wat voor een mega vlaggetje in de sportbeha zit. Niet normaal zo groot. Daar kun je een hele boodschappen lijst op schrijven. Actie gericht dat ik ben… schaar erbij en hoppa wég met dat vlaggetje ;).

Springen met de Moving Comfort Juno

Vlaggetjes loos en met vaste haakjes trek ik de beha over mijn hoofd weer aan. Ietwat voorzichtig; stel dat er toch iets kapot scheurt of zo. Hmmmm… ook dat gaat verrassend soepel en niet onbelangrijk, de haakjes blijven vast zitten. Ik spring wat op en neer en merk dat ik de bandjes wat meer moet verstellen. Nadat ik die versteld heb voel ik aan mijn sleutelbeen een soort kriebeltje. Het kriebeltje komt van het klittenband, omdat ik dit niet helemaal recht hebt geplakt op het andere stukje klittenband. Direct verhelpen anders blijf ik het voelen en dan gaat het zeker irriteren. Nadat alles versteld is spring ik nog eens op en neer en roep mijn lief.

De mening van mijn lief

moving comfort juno sportbhblog 02Die komt braaf naar boven lopen en bekijkt mijn nieuwe aanwinst. Het is te lang stil en ik tuur ook nog maar eens naar beneden. ‘Vind je m niet mooi?’ vraag ik voorzichtig. ‘Ik vind de kleur eigenlijk wel leuk’ en ‘hij zit fijn hoor’.

Ik kijk mijn lief weer aan en hij kijkt ernstig terug. ‘Tam ik vind ‘m echt wel mooi, maar je had het erover dat je een sportbeha zou testen met een laag decolleté. We verschillen dus duidelijk van mening over wat een laag decolleté is. Deze is echt heul hoog hoor.’

Ik tuur nog es naar beneden. Het klopt. Deze sportbeha is inderdaad hoog. Je borsten verdwijnen volledig en alles is goed ingepakt. Ik kijk mijn lief weer aan en die staat schaterend op de trap, hij is mooi hoor Tam maar weinig zomers laag, dat is toch wat je wilde? Met mijn mond vol tanden loop ik terug naar de badkamer. Ik bekijk mijzelf nog eens kritisch.

Ja deze beha is echt hoog, hij zit wel fijn, vrije schouders, hippe kleur en makkelijk aan te doen. Nu maar eens kijken of met de haakjes dicht hij ook zo makkelijk uit kan. En dat gaat goed. Geen enge geluidjes van loslatende naden. Wel moet hij echt even over je borsten heen om te voorkomen dat ze erachter blijven steken :D.

Ik kleed me aan en kruip achter de pc. Toch eens kijken welke beha ik heb opgegeven om te testen. Inderdaad een andere, maar ook in de celery kleur. Wellicht als ik de kleur anders was geweest had ik dat direct opgemerkt. Nu ben ik ook nog zo dom geweest om het vlaggetje eruit knippen … Na wat mailtjes over en weer blijkt er een communicatie foutje geweest te zijn en omdat het vlaggetje eruit is geknipt kan ik de Juno sportbeha niet meer ruilen. Of ik deze sportbeha dan toch graag wil testen?

Uiteraard doe ik dat!

Testen van de nieuwe sportbh

Ik heb de sportbeha getest met hardlopen, fietsen en krachttraining. Tijdens mijn krachttraining met dumbells, kettlebel en gewichten vond ik de brede bandjes te breed, ik voelde ze tegen mijn nek aan komen wanneer ik oefeningen deed waarbij je je armen boven je hoofd brengt.

moving comfort juno sportbhblog 01Voor hardlopen en fietsen vind ik het een super fijne sportbeha! Doordat je borsten goed ingepakt zijn kunnen deze tegen een stootje. Wat ik als vrouw heel fijn vind is dat wanneer je het koud krijgt (momenteel niet zo relevant ;)) je tepels niet zichtbaar zijn door de zachte cups.

Wat ik verder heel fijn vind is dat de schouders vrij zijn en mooi bruin kunnen worden wanneer je loopt op zonnige dagen. Daarnaast is het klittenband heel stevig en laat dat echt niet zomaar los. Geen vervelende schuurplekken aan de binnenzijde bovenarm tijdens of na het hardlopen. Kortom een prima sportbeha die ik zou aanbevelen tijdens hardlopen en/of fietsen.

Sportieve groet,
Tamara

ANITA, SPORT BH DESKUNDIGE: 

De Juno is sport bh en top tegelijk, en dan heeft hij nog een aantal verrassingen voor je in petto, de Juno is echt een geniaal ontwerp!’ 

>> Meer informatie Moving Comfort Juno
>> SUPER aanbieding laatste Moving Comfort Juno in de kleur Celery: van 69.95 voor 39.95
>> Meer REVIEWS over de Moving Comfort Juno sportbh
>> GRATIS Online Sportbhtest

Sport bh Moving comfort Juno

 

 

 

Share Button