De Movement sportbh op ijsland

Geschreven door Marieke van Horssen. 

Kenmerken van de Movement Sportbh

Geheel onverwacht mocht ik nog een extra bh testen. Dit was de Swegmark Movement Sport bh. Een vrolijk gekleurde bh. Mooi blauw. Anita had al aangegeven dat het niet een overdreven stevige sport bh was, maar zo eigenwijs als ik ben heb ik hem natuurlijk voor van alles uitgeprobeerd ;).

Mijn conclusie

swegmark-movement-sportbh-1Voor hardlopen vind ik de sportbh inderdaad niet geschikt, want je borsten bewegen hier iets te veel mee, maar als je hem tijdens wandelen gebruikt is het een super bh! Je merkt niet dat je hem aan hebt en hij geeft je voldoende steun. Heb er heel wat plezierige km’s mee op IJsland gelopen.

Krachttrainingen

swegmark-movement-sportbh-1Tijdens mijn krachttraingen is deze bh mij ook prima bevallen. De support is goed. Alleen vond ik het slotje, waarmee je de bandjes kan kruizen, lastig vastmaken, maar dat zal ook wel gewenning zijn. De brede bandjes over je schouder zijn zacht en breed, daardoor snijden niet in je schouder. Ook dat vind ik een pluspunt.

Kortom een lekkere, sneldrogende bh voor medium impact sporten.

ANITA, SPORT BH DESKUNDIGE

‘Met een vrij gevoel bewegen, of het nu binnen is of buiten, is heerlijk. De Movement ondersteunt, maar hindert nergens. Werkelijk alle details kloppen.’ 

>> Bekijk de Swegmark Movement Sportbh
>> Doe de gratis online sportbh test

Movement sport bh

 

Share Button